avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am revenit in Romania, dupa 17 ani de munca in Italia. ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am revenit in Romania, dupa 17 ani de munca in Italia. In August ...

Am revenit in Romania, dupa 17 ani de munca in Italia. In August mi-am facut dupa 17 ani buletin de Romania. Am deschis cont pentru pensie in August. Am depus 200 lei, sa am pentru intretinere cont pana imi intra pensia (pensia este alta problema, de peste 16 luni nu am primit-o). Dupa o saptamana, am observat ca nu mai am niciun leu in cont. Am citit SMS-urile si am vazut ca ANAF-ul mi-a blocat contul pentru o suma de 790 lei, datorie din anul 2014( impozite neachitate).
Intrebare:
Este normal?
Cel mai recent răspuns: Rodica2005 , utilizator 21:17, 19 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da,teoretic este normal.Daca considerați ca nu e legal formulați contestație la executare in instanta ..Numai instanta poate constata dacă debitul e prescris etcetc.
Va multumesc mult pentru raspuns, domnule Niculescu. Sunt probleme marunte, dar care ne macina si ne consuma timpul. In loc sa ma bucur de batranete, caut raspunsuri zile si nopti, pe internet, sa caut rezolvari pentru drepturile mele, de care tara numita Romania isi bate joc. Suntem mai rau, decat pe vremea lui Moromete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie de handicap, este legal? Flori_ Flori_ Buna ziua, Va cer sfatul in urmatoarea problema: Sunt pensionata de boala (tetrapareza, Cf Legii 263/2010) si primesc pensie de invaliditate 911 lei + ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca nelush2103 nelush2103 In cadrul unei proceduri de vanzare de creante bancare, catre o societate de recuperare, si implicit a solicitarii de incuviintare a executarii judecatoresti ... (vezi toată discuția)
Diferenta actualizata din cass 5,5% obtinuta in instanta nicolescusonia nicolescusonia Buna ziua, Am obtinut in instanta, pentru mama mea, \\"actualizarea la zi, cu indicele mediu de crestere a preturilor pt fiecare transa reprezentand ... (vezi toată discuția)