avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Pot parca rulota proprietate in curte ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Pot parca rulota proprietate in curte comuna, unde ...

Bună ziua!
Pot parca rulota proprietate in curte comuna, unde dețin contract de închiriere?
Subliniez, e parcata, nu folosita, lângă mașina, ca în cazul în care plecam, sa o agat de mașină.
Locuiesc în Constanța și a venit Politia locala ca trebuie sa o mut în 24 ore.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:17, 14 Septembrie 2023
Daca nu aveti contract de inchiriere decit pentru locul de parcare a masinii, este evident ca nu puteti parca si rulota.
Am contract de închiriere pe o suprafață mai mare decât cea ocupata de mașină și rulota.

latka a scris:

Daca nu aveti contract de inchiriere decit pentru locul de parcare a masinii, este evident ca nu puteti parca si rulota.

Dispozitia in vigoare prevede varianta depozitarii in spatii proprietate privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asfaltare parcare privata platita de toti locatarii buna ziua locuiesc intr-un cartier unde exista o parcare cu locuri ... Petru Cristofor Petru Cristofor Buna ziua Locuiesc intr-un cartier unde exista o parcare cu locuri de parcare private (cumparate de locatari). Parcarea este a condominiului, asa am inteles, ... (vezi toată discuția)
Dreptul la libera circulatie si proprietate privata Seawolf Seawolf Azi am avut parte de un incident cel putin ciudat. Am parcat pe locul cuiva de parcare in spatele unei cladiri publice, si ceea ce parea a fi proprietate ... (vezi toată discuția)
Radiere auto la cerere Jwjwj Jwjwj Bună seara , dețin un autoturism recent avariat în totalitate ! As vrea da vând mașină pentru piese fără a apela la un centru de dezmembrări și ... (vezi toată discuția)