avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Orice hotărâre adoptată de către Consiliul ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Orice hotărâre adoptată de către Consiliul Director e depusa la judecătorie?

Bună ziua!

Orice hotărâre adoptată de către Consiliul Director al unei Asociații trebuie să fie depusă la Judecătorie, pentru a se face înscrierea în Registrul asociațiilor și fundațiilor?

Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 20:48, 15 Decembrie 2023
Nu hotărârile comitetului director ci cele ale adunării generale. Și mai precis cele dare cuprind puncte în care se aduc modificări ale statutului, echipei de conducere, se decide înființarea de filiale.
ale Consiliului Director al unei asociatii numai daca e modificare de sediu, ca in rest CD nu poate lua decizii care modifica statutul.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea sediului unui ong dintr-o localitate in alta, in cadrul aceluiasi judet. mariatnk mariatnk Ce formalitati trebuie facute pentru schimbarea sediului unui ONG dintr-o localitate in alta, in cadrul aceluiasi judet? Multumesc! (vezi toată discuția)
Functionare asociatie pe oug 26/2000 doruculea doruculea Buna ziua, Rugamintea mea este sa ma lamuriti in legatura cu o asociatie infiintata in baza oug 26/2000 .Nelamurirea mea consta in aceea ca dupa infiintare si ... (vezi toată discuția)
Ce facem daca se schimba membrii comitetului director? mihaipav mihaipav Rog sa imi comunicati ce tb sa facem daca se schimba membrii comitetului director, presedinte, vicepresedinte si cei 3 membrii. Modificam statutul Asociatiei, ... (vezi toată discuția)