avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Sotul meu a facut succesiunea notariala,a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Sotul meu a facut succesiunea notariala,a soacrei ...

Buna ziua. Sotul meu a facut succesiunea notariala,a soacrei mele. La taxe si impozite afla,cu stupoare,ca imobilul pt care s a dezbatut succesiunea este sub sechestru. Presupun ca modul de a afla amanute,se deruleaza prin arhiva tribunalului.Intrebarea mea este.Accesul la respectivul dosar este permis,in baza certificatului de mostenitor sau trebuie,sa delegam un avocat.Multumesc mult.
.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:14, 14 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În primul rand trebuie sa lamuriti de unde provine maaura respectiva ,dosar de executare ca urmare a unui credit la o banca,aexistenta unor datorii la impozite..existenta altui litigiu.Ar trebui verificat și la cartea funciara.Ca merge singur sau cu un av ,tot la av va trebui sa ajungeți pt lămurirea situației și găsirea unor șolutii
Ultima modificare: Joi, 14 Septembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precizare drept de mostenire Mesesan Mesesan Buna ziua, As dori sa ma ajutati in gasirea unei solutii in urmatorul caz: Mama a avut un frate care a decedat, avand ca urmasi 2 copii. Dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Amânare finalizare succesiune DAlina81 DAlina81 Bună ziua. Se poate amâna dezbaterea succesiunii până la lamurirea problemei?!? Nu dorim să abandonăm sau să renunțăm în nici un caz la ... (vezi toată discuția)
Continuare succesiune cu un alt notar public GherghinaP GherghinaP Buna ziua, O succesiune inceputa, urmare decesului ambilor parinti, la un noatar public si care a emis deja un certificat de calitate de unic mostenitor ... (vezi toată discuția)