avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Am o problema cu o vecina care de 2 luni ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Am o problema cu o vecina care de 2 luni ma tot cheamă ...

Bună ziua.
Am o problema cu o vecina care de 2 luni ma tot cheamă pe la politie, am avut mici discuții, ne. am adus în prima faza injurii, am mers la politie am declarat am recunoscut gata, am evitato, nu am mai purtat nici un fel de discuție cu dansa și cu toate astea ia discuta despre mine, ma băgat în tot felul de discuții cu aproape toate cunoștințele, chiar și cu persoane pe care le știu doar din vedere fără a schimba vre-o discuție cu acele persoane, nici măcar de Bună ziua.
Ieri după ultima declarație data la politie am ajuns acasă și pe seară ma oprit și a început din nou scandalul pe aceiași discuție care am crezut ca am încheiat. Am stat 3 ore de vb cu ia și soțul ei, am spus ce aveam de spus, sa încheiat ok și astăzi eu încep sa primesc mesaje și telefoane de la diverse persoane prin care îmi spun ca aceasta femeie Lea spus ca eu le-am vb de rau ca le-am adus injurii și asa mai departe. Ce ma sfătuiți sa fac pt ca sunt băgată în niște discuții fără ca eu sa fi spus ceva. Vreau sa specific ca aceasta femeie în urma cu vre-o 3 ani a fost internata și diagnosticata cu tulburare bipolara. Ce pot face, sunt de 2 luni în conflict cu dansa și nu știu unde sa ma adresez și ce sa fac exact pt ca cineva sa poată sa intervină și sa ajungă unde trebuie pt a i se da tratamentul corespunzător problemei sale. Eu în momentul acesta sunt terminata psihic din cauza acestei situații. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:57, 15 Septembrie 2023
Aveti o problema atat de mare pe care doriti sa o rezolvati, incat sunteti dispusa sa platiti un avocat pentru lamuriri ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu un caz va rog frumos sa îmi răspundeți. ... BOGDAN19923 BOGDAN19923 Bună ziua, am și eu un caz va rog frumos sa îmi răspundeți. Am fost plecat în cursa în Ungaria cu colegul meu de cabina și cu un alt coleg de la firma ... (vezi toată discuția)
Atestare boala inainte de 26 de ani alexandrubogdan1976 alexandrubogdan1976 Buna ziua, Sunt diagnosticat cu tulburare bipolara din 2009. Vreau sa scot un certificat de handicap. Cei de la Comisia de handicap mi-au spus ca boala ... (vezi toată discuția)
Amenintari nefondate cu chemarea politiei alexstacescu alexstacescu Va salut cu respect, Sunt proprietarul unei garsoniere, si de ceva vreme am probleme cu vecinul de jos... Vine noaptea la mine la usa, si ma acuza ca nu ... (vezi toată discuția)