avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La Casa Națională de Pensii nu am trecut informații ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La Casa Națională de Pensii nu am trecut informații despre ...

La Casa Națională de Pensii nu am trecut informații despre Cartea de Muncă în format electronic. Am sunat dar nici după 26 de minute nu au răspuns. Am trimis un E-mail la Casa județeană de pensii prin care am cerut o rezolvare a situației. Am cartea de muncă în format PDF semnat electronic. Răspunsul pe care l-am primit a fost că , scanarea cărților de muncă s-a făcut până în anul 2010, și că la dosarul de pensie trebuie să prezint cartea de muncă în original și copie. Vă întreb că de ce nu pot avea informații despre cartea de muncă în format electronic? De ce nu este acceptat cartea de muncă în format PDF și semnat electronic ? Aș dorii să știu unde mă pot adresa. Vă Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 14 Septembrie 2023
Carnetul dvs de munca a fost scanat de cei de la Casa de Pensii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca format electronic gabriel20001 gabriel20001 Salut cine stie cum e cu scanarea cartii de munca ce avantaje sau dezavantaje sunt? (vezi toată discuția)
Date lipsĂ vechime În baza electronicĂ gnstanescu gnstanescu Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)