avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajat cu norma intreaga. Prestez suplimentar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajat cu norma intreaga. Prestez suplimentar activitati ...

Discutie despre Ride Sharing

Sunt angajat cu norma intreaga. Prestez suplimentar activitati de ride sharing angajat pe CM de o ora. Mi se solicita suplimentar sa aduc LUNAR adeverinta de salariat de la prima societate desi am depus aceasta adeverinta in care se mentioneaza durata angajarii pe perioada nedeterminata. Solicitarea se face in asa numita schimbare a legilor...
Este normal? Legal cum se poate demonstra, ca mi se pare o absurditate.
Ultima modificare: Joi, 14 Septembrie 2023
alin77ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:53, 15 Septembrie 2023
Despre care lege este vorba? Legile nu se schimba dupa o zi pe alta, dupa o luna la alta ...
Nu e nevoie de adeverinta de salariat, este suficienta declaratia dvs lunara ca realizati venituri din salarii care cumulate depasesc salariul minim pe economie..

Declaratie

Sub sanctiunile aplicate faptei de fals in declaratii prevazute de Legea nr.286/2009 privind Codul penal, cu modificarile si completarile ulterioare, subsemnatul/subsemnata……………….……………, domiciliat(a) in ……………………., str………………………., nr……, bl…., sc…, ap…., judetul/sectorul………………….…, legitimat(a) cu B.I/C.I seria………….nr………………, CNP………………………………,
declar pe propria raspundere urmatoarele:
In cursul lunii……………………… am realizat venituri din salarii sau asimilate salariilor in baza a doua sau mai multe contracte individuale de munca, iar baza de calcul cumulata aferenta acestora este cel putin egala cu salariul minim brut pe tara.

Data …………. Semnatura ……………….
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2023
elenazan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar angajat comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am un pensionar angajat cu 2 ore/zi, perioada nereterminata si pentru luna august (cand au intervenit modificarea cu CAS si CASS) mi-a adus decizia ... (vezi toată discuția)
Cerere scoatere din evidenta imobil ksimona ksimona Buna ziua, Am vandut un apartament si in momentul in care cumparatorul s-a dus sa depuna declaratia de impunere i s-a spus ca trebuie sa depun si eu o ... (vezi toată discuția)
Declaratie ancuta t ancuta t Am nevoie de o declaratie pe propie raspundere ca nu am venit. Imi trbuie la bursa sociala la scoala. Multumesc (vezi toată discuția)