avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Am un cont deschis la o asociație pentru terapia ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Am un cont deschis la o asociație pentru terapia copilului

Bună ziua. Am un cont deschis la o asociație pentru terapia copilului. În urma discuției cu doamna psiholog ma anunțat ca nu mai poate face terapie cu copilul. Doresc sa știu dacă banii din cont pot fi folosiți pentru decontarea facturilor la o alta asociație sau îi pot folosi în decontarea facturilor medicale?
Ultima modificare: Joi, 14 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:08, 14 Septembrie 2023
Citiți contractul.
In mod normal banii ar trebui sa va revină dar depinde ce operațiuni juridice au avut loc.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil refuzat de o asociație pentru a face psihoterapie giv giv Copil refuzat de o asociație pentru a face psihoterapie Buna ziua. Un copil diagnosticat cu ADHD a făcut terapie in anii 2010 la o asociație care are ... (vezi toată discuția)
Asociația vrea să plătească terapiile copiilor cu autism într-o clinică privată. În ce mod o poate face? amalinda amalinda Buna seara! I Vrem sa facem o asociatie, sotul meu si cu mine , impreuna cu prietena noastra , prin care sa strangem fonduri din donatii, din 2%, o parte ... (vezi toată discuția)
De ce nu pot deconta servicii medicale? 03042922mirela 03042922mirela Băiatul meu este autist, am un cont într-o asociație care îmi refuză decontarea serviciilor medicale, menționez că bani sunt în cont datorită ... (vezi toată discuția)