avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,o sentinta data de un tribunal italian unde ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,o sentinta data de un tribunal italian unde judecatorul ...

Buna ziua,o sentinta data de un tribunal italian unde judecatorul iarta pe agresorul unui cetatean roman( lovit pe strada intentionat), poate fi analizata din punct de vedere legal si de Statul Roman?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 09:15, 15 Septembrie 2023
Bună ziua! Cetațeanul italian nu poate fi judecat in România cât timp fapta a fost săvârșită în Italia. Sentința aceasta este definitivă ? Dacă sentința este dată de prima instanță, în mod sigur aveți cale de atac la o instanță superioară în Italia. Aveți nevoie de un avocat de acolo care să vă explice ce trebuie făcut și să vă reprezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crima in italia un-tip un-tip Daca un cetatean roman ucide un al cetatean roman dar totul se petrece in italia,procesul are loc in italia si dupa legile de acolo?ce pedeapsa este pt crima ... (vezi toată discuția)
Adoptie instrainatate a persoanelor majore gabriela_12 gabriela_12 Care este procedura in cazul in care adoptatorul este strain iar adoptatul este roman si major ,daca numele anterior adoptiei, inca figureaza in romania, iar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Julijo Julijo Bună seara. Întrebarea mea este dacă un cetățean român cu reședință în Italia de aproximativ 4 ani,poate ataca într-un tribunal din Italia o ... (vezi toată discuția)