avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitate - Buna seara. Intrebarea mea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitate - Buna seara. Intrebarea mea ar fi urmatoarea. Concediul de maternitate, ...

Buna seara.

Intrebarea mea ar fi urmatoarea.
Concediul de maternitate, respectiv, CCC ul (dupa 2012), este considerata SI vechime in specialitatea studiilor, insa nu imi este clar, carui tip de studii, daca sunt absolvite si superioare, si postliceale.
Locul de munca de unde am intrat in CCC, a fost ca asistent de farmacie, asadar, studii postliceale.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 15 Septembrie 2023
Se considera vechime in specialitatea strudiilor absolvite .. daca sunteti incadrata cu studii superioare, atunci este vechime in specialitatea studiilor superioare absolvite .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să primesc un răspuns la modificarea art.196^1-(3) din legea nr.95/2006 (modificare adusă de legea nr. 358/2013) truscadumitru truscadumitru Subsemnata TRUŞCĂ Ludmila cu domiciliul în Craiova , bvd. Dacia nr. 65, bl.46, sc1, ap.1 angajată în sistemul public de sănătate, doresc să primesc un ... (vezi toată discuția)
Buna seara îmi puteți spune cum se calculează vechimea daca ... mircea erica mircea erica Buna seara îmi puteți spune cum se calculează vechimea daca faci voluntariat ? După număr de ore sau ca perioada ? Este specificat in lege un nr de ore? (vezi toată discuția)
Bună ziua! as vrea sa va prezint speța în legătură cu situația ... NICU TICU NICU TICU Bună ziua! As vrea sa va prezint speța în legătură cu situația mea contractuala la actualul loc de munca: sunt angajat de aproximativ 8 ani de zile la o ... (vezi toată discuția)