Este adevărat ca primesc amenda daca nu ma prezint la sectia de politie sa dau declaratie?
In urma cu 2 luni am inchiriat un imobil pe graba care s-a dovedit a fi plin de mucegai si groaznic de trait. Dupa o noapte dormita acolo am contactat proprietarul si i-am explicat situația. Am vrut sa soluționam cumva problema sau sa aiba amabilitatea sa reziliem contractul. A parut ca intelege, dar dupa s-a razgandit si nu a mai vrut sa-mi dea banii inapoi pe motiv ca asa are el chef. S-a lasat cu cearta, eu cu banii luati si aia a fost. Nimic altceva.
Acum, dupa 2 luni, primesc telefon, cica de la politie ca s-a depus plângere impotriva mea si ca trebuie sa ma prezint la sectie sa depun declaratie. Cea care m-a sunat a parut dubioasa in sensul ca nu s-a prezentat, a zis ca doar de la ce sectie de politie e. Si am intrebta-o numele si de ce la sectia respectiva care nu e in raza imobilului, e la mama dracu. Si a zis ca daca nu ma prezint primesc amenda in jur de 500 lei. Ca m-a sunat sa cadem de comun acord cand pot sa ma duc. Ca daca nu, imi trimite citatie acasa cu ziua si ora alese de ea si cu asta basta. Mie mi se pare dubios. I-am blocat numărul si aștept sa-mi trimita citatia acasa.
Citatie
maver
am fost sunat de un agent de politie si mi-a propus sa ma prezint la sediul lor pentru a-mi aduce la cunostinta de o citatie in care o persoana se plange de ... (vezi toată discuția)
Citatie - politie
shakur
Buna ziua, vreau sa stiu ce se intampla in cazul in care Politia iti spune ca ti-au trimis citatie acasa, pe Data X. Trece data X, primesti Telefon de la ei, ... (vezi toată discuția)