avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am primit de la ANPC un raspuns favorabil ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am primit de la ANPC un raspuns favorabil la reclamatia ...

Buna ziua,
Am primit de la ANPC un raspuns favorabil la reclamatia mea. Operatorul economic a fost sanctionat contraventional si obligat la restituirea sumelor stabilite in mod eronat si achitate de mine.
Am dreptul sa cer de la ANPC o copie dupa documentul de control, prin care au fost dispuse masurile de remediat si sanctiunea contraventionala?
Cum pot sa obtin acest document, ce trebuie sa fac?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cu respect,
Ilona
Cel mai recent răspuns: CSORIK ILONA , utilizator 21:59, 15 Septembrie 2023
Puteți face o cerere în acest sens, însă nu veți primi un răspuns favorabil. Vi s-au comunicat masurile luate. Cu excepția unor cazuri speciale prevazute de lege (de exemplu în cazul accidentelor de circulație când este necesară o copie pentru demersuri legale ulterioare), în mod normal nu se comunică astfel de documente reclamantului. Aceste documente conțin date cu caracter personal și nu pot fi comunicate oricum către terțe persoane.
Mulțumesc pentru răspuns.
Este vorba despre un furnizor de gaze, care nu a respectat legislatia la emiterea facturilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu reteaua de gaze naturale marian_coanda marian_coanda Buna seara, Am nevoie de ajutor in clarificarea urmatoare situatii: Ieri o vecina din bloc a facut reclamatie la furnizorul de gaze natural ca se simte ... (vezi toată discuția)
Am "castigat" la anpc. acum ce fac? AndreiaC AndreiaC Buna ziua, Am facut comanda pentru o rochie de mireasa de la Altesse. Avand in vedere ca magazinul nu a respectat contractul si rochia nu a fost gata la ... (vezi toată discuția)
Poate fi suspendat permisul de conducere pt nedeclararea unui ... atasiei atasiei Poate fi suspendat permisul de conducere pt nedeclararea unui accident de circulatie cauzat de o terta parte care a refuzat asistenta medicala si anuntarea ... (vezi toată discuția)