avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua !Daca cineva îmi poate raspunde,tata e ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua !Daca cineva îmi poate raspunde,tata e decedat are ...

Buna ziua !Daca cineva îmi poate raspunde,tata e decedat are urmasi 2 copii si sotia din a 2a casatorie ,mostenirea se dezbate între ei asta e normal si sunt toti deacord eu vreau sa stiu daca fratii lui tata au si ei dreptul sau se inparte doar intre copii si sotie?
Cel mai recent răspuns: A1987 , utilizator 11:28, 16 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar între soția supraviețuitoare și copii.
Mulțumesc!

raluk0207 a scris:

Doar între soția supraviețuitoare și copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire Valentina-cta Valentina-cta Buna ziua, dupa decesul bunicilor s-a facut dezbaterea de mostenire a unei case (in 1984) in urma careia din cei 6 copiii (urmasi), 2 au renuntat la mostenire ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o rugaminte pentru un raspuns legat de o mostenire: ... Elsa60 Elsa60 Buna ziua, Am o rugaminte pentru un raspuns legat de o mostenire: Act de vanzare cumparare de la parenting pentru mine si fratele meu in cote ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu mama vitregă. care sunt cotele moștenitorilor? Istvan.S Istvan.S Bună. A murit socru care avea 3 copii (din prima căsnicie ) și nevasta care este mama vitregă a copiilor (nevastă din a doua căsnicie). Socru a dobândit ... (vezi toată discuția)