avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua tuturor: Am câțiva vecini care au dat în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua tuturor: Am câțiva vecini care au dat în patima ...

Bună ziua tuturor:
Am câțiva vecini care au dat în patima supravegherii video . Până aici, nicio problemă. Securitatea casei este primordială. Ce ne facem în schimb când camerele sunt orientate către exteriorul casei/curții, și "prind" spațiul public (strada)? Din câte știu, este o încălcare a Regulamentului GDPR. Poate mă înșel. Păreri? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:49, 17 Septembrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificatia discutia www.avocatnet.ro/forum/discu...

O sonerie video audio inregistreaza si vecinii si desi in regulamentul asociatiilor de proprietari GDPR a scris ca pe palier trebuie acordul tuturor se cand isi pune o persoana fizica se permite orice atat timp cat nu foloseste decat pentru el sau la politie judecatorie.
In linkul pus e doar interpretarea unei pesoane care a scris.
Verificati raspunsul primit si dupa cum a spus mai sus aveti si dv posibilitatea sa i trebati la GDPR.
Si firma daca era si si filma catre dv sau curtile altora si nu mai au ce face ca le blureaza imaginile cand le dau mai departe.
Pui o forma geometrica care sa nu inregistreze.
Asa ca faceti reclamatia si doar va faceti dusmani.
Daca vrei intimitate iei masuri nu impusti paparazzi.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Degeaba reclamați la GDPR dacă n-aveți dreptate.
Camerele de suptaveghere vor filma în continuare spațiul public pentru depistarea infractorilor.

Degeaba reclamați, pentru că GDPR are interes să fie anchetați și judecați inftractorii, nu să se plimbe nestingheriți din cauza dumneavoastră.

Sunteți cumva certat cu legea`?! Altfel ce v-ar deranja filmarea spațiului public dacă ați fi un om cinstit`?
Numai pe infractori îi deranjează filmările care dovedesc trafic de droguri, sau trafic de carne vie, care filmări ar putea deveni probe împotriva lor.

Reclamați la GDPR și vi se va respinge petiția.
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa se demonteze o camera de supraveghere Radu Palu Radu Palu Buna ziua! Unde lucrez este o cladire catre strada, sub care trece intrarea din strada si da in spatele cladirii intr-o curte. In aceasta curte mai este o ... (vezi toată discuția)
Vecinul imi filmeaza copilul minor si sotia peste gard. buna ... iLL357 iLL357 Vecinul imi filmeaza copilul minor si sotia peste gard. Buna ziua, detin un teren imprejmuit cu gard de plasa de 2m si plasa de umbrire peste. Vecinul si-a ... (vezi toată discuția)
Vecinul ma hartuieste si ma filmeaza Darcleu Darcleu Buna ziua, de 4 ani s-a mutat o familie langa noi. Au inceput cu procese pentru pamant, ne-au trimis sanepidul pentru cocina de porci,controale pentru fosa ... (vezi toată discuția)