avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am o firma cu impozit pe profit 16%
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am o firma cu impozit pe profit 16%

Daca am o firma cu impozit pe profit 16% pentru ca depășesc un anumit prag al cifrei de afaceri, atunci ce ma opreste sa mai fac inca o firma si sa facturez catre acelasi client dar înjumătățit pentru fiecare firma? In felul asta ambele vor fi sub acel prag si vor plati impozit pe venit 1%. Este asta evaziune fiscala? Mentionez ca eu voi fi asociat unic pt fiecare firma.
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva+micro iko iko Am o intrebare . Daca firma.are 2 angajati si a depasit 100,000 euro cifra afacere la 31.12.2005. ce parere aveti pe 2006 trebuie sa plateasca imp.pe venit? ( ... (vezi toată discuția)
Srl minim de angajati? ADNgraphic ADNgraphic Buna ziua, Sunt un artist care vrea sa isi deschida o firma impreuna cu o alta persoana. Initial optam sa ne facem fiecare pfa insa, din cate am inteles, ... (vezi toată discuția)
Detalii srl nou neplatitor de tva cu impozit pe profit c_polochan c_polochan Buna ziua Am deschis de curand un SRL neplatitor de TVA cu impozit pe profit avand ca obiect de activitate Prestari servicii (la clienti din alte tari) si ... (vezi toată discuția)