avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața! Mă puteți îndruma vă rog!? Ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața! Mă puteți îndruma vă rog!? Ce proceduri ...

Bună dimineața!

Mă puteți îndruma vă rog!? Ce proceduri legale să fac pentru a reclama o persoană, fost angajator care mă acuză de furt și care a ales să își facă singur "dreptate" după bunul plac neplătindu-mi salariul?

Va rog dacă se poate, am nevoie de răspunsuri cât mai complexe!
A face o simplă sesizare la ITM, 1-aceștia nu răspund petițiilor, sau dacă o fac...fac o vizită la locul respectiv de muncă și cam atât. Vreau să chem în istantă această persoana, însă am nevoie să stiu pașii exact. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Elena-Monica , utilizator 11:59, 15 Octombrie 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pasi in instanta:
- formulare cerere de chemare in judecata;
- depunere cerere la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu;
- judecarea litigiului.
Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc, Cornel! Dacă am domiculiul în Ilfov și activitatea s-a desfășurat pe raza Bucureătiului, la ce Tribunal să merg? Aici mă împotmolesc!

Cornel Vasile a scris:

Pasi in instanta:
- formulare cerere de chemare in judecata;
- depunere cerere la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu;
- judecarea litigiului.

Tribunalul Ilfov
Mulțumesc tare mult.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2024
Elena-Monica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariala la timp PatanghelMarius PatanghelMarius buna seara asi dori sa imi dau demisia de la actualul loc de munca pentru ca imi da salariul la timp . se poate trimite prin posta cu cuonfimare de primire si ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca- concediu de odihna neplatit la incheierea cim pavel_elena pavel_elena Buna dimineata, Angajatorul la care am lucrat nu a fost de acord sa-mi plateasca la incheierea CIM, 11 zile de concediu de odihna neluat in decursul anului. ... (vezi toată discuția)
Daca salariu nu e platit la data specificata in contractul de ... rodi2009 rodi2009 Daca salariu nu e platit la data specificata in contractul de munca in perioada de proba ,cum se poate recupera chiar daca patronul acuza angajatul de furt ... (vezi toată discuția)