avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in clasa

In baza caror acte normative se vor face promovarile la functionari publici incepand cu acest an cand a intrat in vigoare legea 330/2009?
Acele mult asteptate norme de aplicare vor prevede si modalitati de promovare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 10:23, 29 Ianuarie 2010
Pana la abrogarea sau modificarea sa, ramane in vigoare H.G. nr. 611/2008. Veti gasi acolo procedura de promovare a functionarilor publici. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura pentru promovarea in grad profesional imediat superior celui detinut? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu care e procedura(detaliata pe etape) ce trebuie urmarita pentru promovarea in grad profesional imediat superior celui detinut pentru un ... (vezi toată discuția)
Evaluarea performantelor functionarilor publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua si La multi ani tuturor! In primul rand, va urez tuturor multa sanatate, noroc, fericire si implinirea tuturor dorintelor in anul 2010. In al ... (vezi toată discuția)
Trecere la coeficient ioananecula ioananecula Sunt functionar public cu statut special ,functia pe care o ocup prevede coeficient de 2,90,acum doi ani eram cuprinsa pe aceasi functie dar remunerata cu ... (vezi toată discuția)