Sunt functionar public cu statut special ,functia pe care o ocup prevede coeficient de 2,90,acum doi ani eram cuprinsa pe aceasi functie dar remunerata cu coeficient de 2,75,anul trecut pe 5 februarie am avut avansare de la 2,75 la 2,80 urmind ca anul acesta sa trec la ultimul procent al coeficientului.Am intrebat la serviciul resurse umane despre acest lucru si mi sa comunicat ca deocamdata toate promovarile sunt blocate contrar ceea ce se mentioneaza in legea 330/2009 unde spune ca promovarea si avansarile in grad se fac conform legii .Oare mi se invoca ceva neclar, mai tin sa spun ca tot de la acelasi serviciu de resurse umane am fost platita timp de 6 ani cu un spor mai mic decit ceea ce imi prevedea functia pina cind tot eu am observat si mi-am reglat situatia.MULTUMESC ANTICIPAT .
Promovarile nu sunt blocate de legea 330/2009, insa o mare parte din legislatia in baza careia se faceau aceste promovari a fost abrogata de aceasta lege si nu au fost inca inlocuite cu noile norme (legea 330 prevede doar niste principii, nu si procedura practica prin care se fac actualmente promovarile...) In multe situatii, nu s-a putut face nici evauarea profesionala anuala...un haos legislativ pentru care nu suntem vinovati, dar din cauza caruia suferim toti.
Cititi articolele finale ale legii 330/2009 si vedeti daca legea in baza careia erati evaluat si promovat a fost abrogata...daca da, nu va ramane decat sa asteptati noile norme...