avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gradatia I A - bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gradatia I A - bugetari

as vrea sa stiu dupa cat timp se trece de la gradatia I, la gradatia I A in cazul unui salariat bugetar si care sunt conditiile
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:28, 6 Ianuarie 2010
Minim 3 ani pe noua legislatie (in plus, la calificativele anuale trebie sa obtineti minim "bine"). Trebuie organizat un examen de promovare, insa deocamdata nimeni nu stie cum, intrucat legea 330/2009 a abrogat legislatia in baza careia se faceau evaluarile si promovarile pana acum la bugetarii contractuali (HG 775/1998 si HG 154/1999).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare debutant...decembrie 2009 xkos2007 xkos2007 Salut tuturor. Am o intrebare legata de promovarea care se face in cadrul legislatiei actuale. Lucrez la o Primarie unde am Postul de Inspector Debutant pe ... (vezi toată discuția)
Care este procedura pentru promovarea in grad profesional imediat superior celui detinut? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu care e procedura(detaliata pe etape) ce trebuie urmarita pentru promovarea in grad profesional imediat superior celui detinut pentru un ... (vezi toată discuția)
Promovare in treapta urmatoare functionar public elena cretu elena cretu Buna ziua, de 1 an si 2 luni lucrez la o primarie si sunt incadrata in funtia de referent III, asistent social, si as dori sa stiu daca pot trece la treapta ... (vezi toată discuția)