avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vă salut din nou! În cazul în care în luna iulie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vă salut din nou! În cazul în care în luna iulie am făcut ...

Vă salut din nou!

În cazul în care în luna iulie am făcut mai multe sesizări online, iar aceștia nu au răspuns, ce proceduri legale mă pot susține încât să îmi fie respectate drepturile constituționale?

Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Garanție și services Leordasu Leordasu Bună ziua, Am urmatoarea problemă: in luna aprilie am achiziționat online o motocoasă care am trimis-o în service pe 12 iunie și pe 22 iunie am ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu, contract incheiat prin demisie rev3enge rev3enge Buna seara, Intampin o problema privind neplata ultimului salariu in cazul unei firme de pe piata telecom (franciza). Mai exact, am lucrat din 2010-31 iulie ... (vezi toată discuția)
Comisia de la venetia : guvernul ponta a respectat statul de drept si constitutia la referendum n53 n53 Supun discuției din partea celor interesați pe acest forum a următoarelor aspecte : [b]Comisia de la Venetia : guvernul Ponta a respectat statul ... (vezi toată discuția)