avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La inceputul anului, profitand de incredere si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La inceputul anului, profitand de incredere si oferindu-si sprijinul ...

La inceputul anului, profitand de incredere si oferindu-si sprijinul de a supraveghea copilul in timp ce se afla in spital, un individ a sustras o suma importanta de bani din casa unei prietene, bani detinuti ca economii stranse de-a lungul anilor. Individul a recunoscut fapta si a cerut ingaduinta sa faca rost de bani pt a-i restituit, fara a se ajunge la autoritati, insa de atunci ofera doar scuze si pretexte in loc de rezolvarea situatiei . Cum poate proceda prietena mea in aceasta situatie ?Neavand o dovada concreta privind provenienta sumei, s-ar putea alege ea cu alte probleme ?

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru ContSters62736 ContSters62736 buna seara ! sint in proces cu asociatia de proprietari si, printre altele, am cerut instantei ca presedintele asociatiei sa restituie asociatiei salariul si ... (vezi toată discuția)
Acuzație de delapidare înainte de prescripția altei fapte penale. sunt șanse la o pedeapsă fără executare, are rost să plătesc prejudiciul? SergiuF SergiuF Buna ziua As dori un mic sfat pentru problema expusa mai jos Fratele meu a fost acuzat de delapidare de catre un fost angajator. Fratele meu a avut functia ... (vezi toată discuția)
Prima abatere la un furt dintrun bar? roland13 roland13 Sunt disperat si nu stiu ce sa mai fac am 30ani si doi copii acum 8 luni am intrat intrun bar si am furat 5000 ron.Dupa 2 luni ma suna la tel un agent de ... (vezi toată discuția)