avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt pensionar cu grad 3 si sunt angajat cu 4 ore la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt pensionar cu grad 3 si sunt angajat cu 4 ore la o firma ...

Sunt pensionar cu grad 3 si sunt angajat cu 4 ore la o firma .
Mai pot desfasura ceva activitati pe langa cele 4 ore? Ma refer la o activitate sportiva (in cazul meu). Clar inregistrata la ANAF. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:19, 8 Martie 2024
Activitate in ce sens?
...cursuri de inot cu copiii sau salvamar (In timpul liber) Un contract, ceva care sa nu imi afecteze munca la firma sau pensia. Multumesc
Pensionarii de invaliditate gradul III pot cumula pensia cu veniturile realizate dintr-o activitate profesională, indiferent de nivelul veniturilor respective.

Legea nu face nicio mentiune cu privire la cumulul de contracte.
Multumesc Frumos!

Cornel Vasile a scris:

Pensionarii de invaliditate gradul III pot cumula pensia cu veniturile realizate dintr-o activitate profesională, indiferent de nivelul veniturilor respective.

Legea nu face nicio mentiune cu privire la cumulul de contracte.

Buna seara,
Am o situatie asemanatoare.. dar nu am inteles daca spuneti ca ‘legea nu face referire la cumul de contracte = este permis ca nu zice nu se poate, sau este obligatoriu sa fie doar O activitate.. intreb pentru ca .. sunt in gradul 3 de invaliditate si pana in ianuarie am avut contractul de munca cu 4 ore la o firma din grupul de firme, dar din ianuarie domeniul in care activez a fost impartit pe doua firme..si asa si eu am devenit angajat la doua firme cu doua contracte de cate 2 ore. (Cumulate 4ore= jumatate de norma)

Alte discuții în legătură

Agajarea daca esti pensionat 2740826332154 2740826332154 daca sunt pensionata de boala fara a mai fi nevoie sa merg anual la comisia medicala,conform noului cod al muncii as putea sa ma angajez cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Pensionar gr. lll / angajare Nilmarcu Nilmarcu Buna ziua, inrebarea mea este ; In ce categorie de munca, imi permite legea, sa pot fi angajat 4ore/zi ? Am incercat ca agent de paza dar, m i s a spus, ca ... (vezi toată discuția)
Timp de munca nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu sunt pensionat pe caz de boala si am gr 3, grupa ce imi permite sa lucrez cu 4 ore. intrebarea mea este daca pot sa adaug un contract de ... (vezi toată discuția)