avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt pensionar cu grad 3 si sunt angajat cu 4 ore la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt pensionar cu grad 3 si sunt angajat cu 4 ore la o firma ...

Sunt pensionar cu grad 3 si sunt angajat cu 4 ore la o firma .
Mai pot desfasura ceva activitati pe langa cele 4 ore? Ma refer la o activitate sportiva (in cazul meu). Clar inregistrata la ANAF. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:19, 8 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti cumula cele doua c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agajarea daca esti pensionat 2740826332154 2740826332154 daca sunt pensionata de boala fara a mai fi nevoie sa merg anual la comisia medicala,conform noului cod al muncii as putea sa ma angajez cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Pensionar gr. lll / angajare Nilmarcu Nilmarcu Buna ziua, inrebarea mea este ; In ce categorie de munca, imi permite legea, sa pot fi angajat 4ore/zi ? Am incercat ca agent de paza dar, m i s a spus, ca ... (vezi toată discuția)
Timp de munca nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu sunt pensionat pe caz de boala si am gr 3, grupa ce imi permite sa lucrez cu 4 ore. intrebarea mea este daca pot sa adaug un contract de ... (vezi toată discuția)