avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat este obligatorie sau nu?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat este obligatorie sau nu?

Casa de marcat este obligatorie sau nu? Vreau sa îmi fac PFA cod CAEN 9602 cu activitate la terți,activitatea poate fi una săptămânală lunara etc deci nu e una fixa sau continuă (depinde de clienti) am nevoie de casa de marcat,pos?
Ultima modificare: Marți, 19 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:57, 19 Septembrie 2023
Da. Una mobila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl pentru un coafor IVMON IVMON Buna ziua ! Vreau sa deschid un coafor si vreau sa stiu care e cea mai avantajoasa varianta: -un srl care are alte coduri CAEN (Tamplarie pvc)din 2006 -sa ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4532-vanzari pe internet si direct catre client hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am depus actele pentru a autoriza o interprindere individuala cu codul caen 4532. Doresc sa vand accesorii auto (doar gpsuri) pe internet sau direct ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii cod caen 9604 callis2000 callis2000 Doresc sa infiintez o II cu codul caen 9604, ce cuprinde servicii de infrumusetare, coafor, manichiura, cosmetica, masaj, in care momentan voi lucra doar eu, ... (vezi toată discuția)