avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ,un asistent personal a depus dosarul de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ,un asistent personal a depus dosarul de pensie fara ...

Buna ziua ,un asistent personal a depus dosarul de pensie fara a anunta primaria ,azi a adus decizia de pensie limita de virsta drepturile au fost stabilite cu data de 24 07 2023 si plata drepturilor tot cu aceiasi data. Cu ce data inceteza CM .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:36, 20 Septembrie 2023
C.i.m. trebuia incetat la 24.07.2023 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita varsta redusa cu grupa 2na1960 2na1960 Un salariat care si-a depus cu 01.03.2018 dosarul de pensie limita varsta redusa cu grupa de munca cum trebuie sa procedeze? Eu am lucrat pana la 11.05.2018, ... (vezi toată discuția)
Pensie sexu sexu am depus dosarul de pensionare,dureaza cateva luni pina vine hotarirea,in acest timp pot fi dat afara de la serviciu ? pot sa-mi scot concediu medical in ... (vezi toată discuția)
Perioada lucrata dupa depunerea dosarului de pensionare. GMarin GMarin Buna ziua. Sunt nascut la 29.11.1956, lucrez la o SA de 37 ani si 8 luni iar in data de 23.03.2020 (la virsta de 63 ani si 4 luni) am depus dosarul de ... (vezi toată discuția)