avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Sunt victima unei inscenari create de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Sunt victima unei inscenari create de niste oameni ...

Buna seara! Sunt victima unei inscenari create de niste oameni politici care impreuna cu ajutorul organelor de politie, a procurorului si a doamnei judecatorului am ajuns sa primesc o condamnare de 5 ani de inchisoare pentru niste acuzatii false (asta fac membrii partidului PNL atunci cand vorbim de orase mici precum Piatra Neamt). Vom depune apel si cu siguranta vom fi repartizati la Curtea de Apel Bacau. Ne este teama de influentele pe care acestia le au in aceste orase mici si dorim sa mutam dosarul la Curtea de Apel Bucuresti. In baza caror argumente putem realiza mutarea Curtii de Apel? Orice sfat este bine venit!
Ultima modificare: Marți, 19 Septembrie 2023
burlacugherodica, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:12, 5 Octombrie 2023
Bună dimineața! În mod sigur ați avut avocat care v-a apărat în cadrul dosarului ( din oficiu sau ales de dumneavoastră) . Da, apelul se va judeca la Curtea de Apel Bacău. Regula este aceea că atât fondul cât și apelul se judecă de către instanțele competente teritorial, în cazul dumneavoastră Judecătoria Piatra Neamț, respectiv apelul la Curtea de Apel Bacău. Dacă doriți ca apelul să nu se judece la Curtea de Apel Bacău, avocatul dumneavoastră va încerca să obțină acest lucru, însă nu este foarte simplu. Nu vreau să vă descurajez, dar acest gen de cerere se admite foarte rar . De asemenea, chiar dacă veți reuși să obțineți mutarea dosarului la altă curte de apel, asta nu înseamnă că veți obține o achitare sau o pedeapsă mai mică.
Vorbind in general, inscenarile nu se mai practica de la caderea regimului comunist.

Flagrante da, inscenari (adica acuzatii imaginare) nu. Adica Justitia poate organiza niste siretlicuri (aparate de inregistrare ascunse, bancnote cu numerele de serie inregistrate prealabil, pulbere care reiese la raze ultraviolete, etc.) pentru a prinde pe cineva in flagrant, dar nu ii poate aduce acuzatii inchipuite.
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2023
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa dau in judecata guvernul romaniei, ministerul apararii, ... utilizator16eu utilizator16eu Vreau sa dau in judecata guvernul romaniei, ministerul apararii, sri-ul, spitalul Roman, politia Roman si ministerul de finante toate intr-un singur proces si ... (vezi toată discuția)
Bună seara,se poate bloca un cont bancar fără hotărâre judecătoarească? m-a ... Sveti Sveti Bună seara,se poate bloca un cont bancar fără hotărâre judecătoarească?M-a sunat o prietenă acum jumătate de oră să-mi spună că nu mai are acces ... (vezi toată discuția)
Probleme din justitia romana noty noty Ma adresez dumneavoastra in ideea ca veti reusi sa ma ajutati in problema mea-in neregulile constatate si veti reusi sa ma indrumati si elucidati ceea ce sa ... (vezi toată discuția)