avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara,se poate bloca un cont bancar fără ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara,se poate bloca un cont bancar fără hotărâre judecătoarească? M-a ...

Bună seara,se poate bloca un cont bancar fără hotărâre judecătoarească?M-a sunat o prietenă acum jumătate de oră să-mi spună că nu mai are acces la banii din cont.Mi-a dat un număr de dosar al unui executor din Piatra Neamț.Am căutat pe portalurile judecatoriilor din cadrul Curții de Apel Bacău dar nu am găsit nimic pe numele ei sau al soțului.Nu trebuie totuși o hotărâre a unei instanțe pentru poprire?Mulțumesc pentru orice răspuns!
Cel mai recent răspuns: Lauramoro , utilizator 16:25, 7 Octombrie 2023
Executorul.trebuie sa obtina incuviimtarea executării silite de la instanta,,pe care mai mult ca sigur o are,nu face nimeni abuzuri pt câteva mii de lei cât datorează probabil dna.Daca au nume comune e mai greu sa găsiți ,sunt multe dosare.
Prietena dumneavoastră are dreptul să solicite executorului o copie xerox a dosarului execuțional, să vadă despre ce este vorba.
Eventual poate merge la un avocat cu copia dosarului.

Se depune cerere scrisă la biroul BEJ și se cere nr de înregistrare.
Costul cu xerocopierea trebuie plătită executorului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2023
Dapix, utilizator
Mulțumesc!A început să ceară informații dar...... e weekend!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obțin desfășurătorul plăților mele spre executor c0drina c0drina Bună. Am vrut să împrumut 2500 de euro de la bancă, în 2015. Tipa de acolo mi-a spus că nu îmi poate aproba 2500 din prima, dar îmi poate face un ... (vezi toată discuția)
Încuviințarea executării silite, părțile palaceathena palaceathena Am contestat sumele nelegale la care am fost obligată de Asoc. Am câștigat în fața instanței de apel. Mi-a fost respinsă oferta de plată în fața ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara notificare doar_dana doar_dana Buna ziua, am primit o notificare din partea bancii de la care imi primesc pensia, cum ca s-a facut poprire pe conturi de catre un executor judecatoresc. Deja ... (vezi toată discuția)