avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... F. Important! Contract VC, cu plata facuta ntegral la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

F. Important! Contract VC, cu plata facuta ntegral la Antecontract, insa locuinta, ...

Contract VC, cu plata facuta ntegral la Antecontract, insa locuinta, la receptie, are lucruri de remediat, prrcizate in procesul verbal de receptie. Ce clauza notariala pot sa trec ca sa stau linistita ca se vor executa lucrarile?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 09:49, 20 Septembrie 2023
Buna ziua, v-ar fi utila o clauza privind restituirea unei parti din pretul platit in cazul in care nu se remediaza intr-un anumit termen. Presupun ca nu va doriti rezolutiunea si nici ca lipsa remedierilor ar afecta intr-o proportie covarsitoare proprietatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie apartament nou iriscom iriscom Inteleg ca se face un proces verbal in urma receptiei in care se consemneaza nemultumirile/constatarile, daca acestea exista.In urma acestei receptii, trebuie ... (vezi toată discuția)
Reziliere antecontract prima casa, recuperare avans grgmrnsc grgmrnsc Buna ziua! As avea nevoie de un sfat. De curand am inceput demersurile catre un apartament de 3 camere situat pe strada Popesti Vest intre statiile de ... (vezi toată discuția)
Ce acte verificam inainte sa cumparam un apartament nou? Iulian Balinisteanu Iulian Balinisteanu Salutare, vreau sa cumpar un apartament nou, bloc aproape finalizat la care CF-ul va iesi in 6 luni. Pana atunci constructorul cere semnarea unui antecontract ... (vezi toată discuția)