avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen pentru desfasurarea activitatilor de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen pentru desfasurarea activitatilor de fotografiere?

Buna ziua.
Pentru desfasurarea activitatilor de fotografiere la evenimente, in calitate de PFA, ce cod CAEN este necesar si este obligatorie o diploma de atestare ca fotograf?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ana Seinea , Avocat 15:11, 20 Septembrie 2023
Buna ziua, codul CAEN este 7420 - Activitati fotografice. Nu este obligatorie obtinerea unei diplome de atestare. pentru prestarea serviciilor, doar sa aveti in vedere sa autorizati activitatile atat la terti, cat si la sediul social (daca prelucrarea fotografiilor se va realiza la sediu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii Xandor Xandor As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa cod caen 7420 cerinte curs / diploma CTCTCT CTCTCT Deschidere PFA COD CAEN 7420 cerinte curs / diploma Buna ziua . Intentionez deschiderea unui PFA cu cod caen 7420 ( Activitati fotografice ) si am inteles ... (vezi toată discuția)
De ce cod caen mai este nevoie? Mara8912 Mara8912 O sa deschid un PFA cu cod CAEN 7420 Activitati fotografice, fiind fotograf/videograf la diferite evenimente. Voi colabora cu o firma care imi va face factura ... (vezi toată discuția)