avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firmă în România cu punct de lucru in Italia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firmă în România cu punct de lucru in Italia

Bună ziua. Aș dori să deschid o firmă în România cu punct de lucru în Italia fără angajați, muncitorul sa fiu eu cu prestare servicii de manodopera. Cum funcționează, care sunt etapele și ce trebuie să fac. Menționez că de aproximativ 3 ani am o firmă deschisă în Italia fără angajați și aș dori să o închid, taxele fiind destul de mari. Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 10:30, 23 Septembrie 2023
Din cate inteleg, dvs doriti un SRL in Romania care desfasoara activitate in Italia. Infiintati firma la ONRC si luati legatura cu un expert contabil sa va explice in detaliu taxele pe care le aveti de platit si modalitatea de decontare, in concret, pe obiectul dvs de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu sediul in romania profil constructii,prestari sevicii in italia. persico persico vreau sa lucrez in domeniul constructiilor,prestari servicii etc. cu o firma romaneasca in italia.problema e ca nu am gasit pina in prezent nici un ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Nelămurire radiere și dizolvare srl mariussssd mariussssd Salutare tuturor, aș dori să vă comunic în mod cât mai succint problema pe care o întâmpin. Am fost angajat la o firmă imobiliară, iar acum 3 luni ... (vezi toată discuția)