avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sunt salariat in mediul privat si am completat ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sunt salariat in mediul privat si am completat formularul 230

Buna Ziua.
Sunt salariat in mediul privat si am completat formularul 230(redirectionare 3.5% din impozit) cu destinatia catre o ruda(unchi) ce are o asociatie pentru copilul sau cu handicap. Intrebarea este: Angajatorul meu va fi instiintat cu privire la actul meu de redirectionare a % din impozit pe venit? Ma poate afecta in vreun fel , sau era necesara consultarea cu angajatorul meu inainte de a completa acel formular?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:21, 20 Septembrie 2023
Nu are legătură cu angajatorul. E strict voința dumneavoastră ca persoana fizica. Direcționarea nu se face din banii angajatorului ci din banii care ajungeau oricum la stat ca impozit pe venitul din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa redirectionare 2% sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA si in acelasi timp angajat cu norma intreaga. As dori sa redirectionez 2% din impozitul anual catre o asociatie de voluntariat. Prin ... (vezi toată discuția)
Am gresit completand formularul 230, eu fiind scutit de impozit. Fara0n Fara0n Am gresit completand formularul 230, eu fiind scutit de impozit, lucrand in domeniul IT? Acei 3,5% vor mai fi trimisi catre asociatia respectiva? Multumesc ... (vezi toată discuția)
As putea redirectiona impozitul pe venit către 2 ong-uri? antonica010 antonica010 Buna ziua . As putea redirectiona impozitul pe venit ( 3,5 % ) in 2 ONG -uri diferite ? Respectiv 2% si 1,5 % ? Multumesc (vezi toată discuția)