avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, azi am primit un mesaj de la banca ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, azi am primit un mesaj de la banca Transilvania ca ...

Bună ziua, azi am primit un mesaj de la banca Transilvania ca mi s a pus proprire pe cont. Cauza propririi este neplata amenda ptr nepurtare masca în perioada pandemiei. Eu am contestat amenda, am făcut și apel dar am pierdut. Este o amenda data afara, un abuz, fără a fi completat un proces verbal la fata locului, agentul completând doar în agenda personala, și mintand c au fost martori, etc. Nu vreau sa achit aceasta amenda care este un abuz. Mulțumesc! Ce pot face mai departe? Micu Adelina, București.
Cel mai recent răspuns: adelinamicux , utilizator 11:54, 21 Septembrie 2023
Nu aveți ce sa faceți atât timp cât ați formulat contestație și ați pierdut în instanta..Dvs puteți sa nu doriți sa plătiți amenda dar executata silit ați fost deja asa ca.. ..
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu aveți ce sa faceți atât timp cât ați formulat contestație și ați pierdut în instanta..

Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
adelinamicux, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda masca vishu vishu Buna ziua, Vin si eu cu o dilema. Recent am primit o amenda pentru masca, fiind in spatiu liber, la bloc, impreuna cu alti vecini. Politia a venit, ne a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dupa proces, prin sentinta civila mi s-a comunicat ... adelinamicux adelinamicux Buna ziua, Dupa proces, prin Sentinta civila mi s-a comunicat ca am pierdut procesul pentru ca n-am facut la timp plangerea. S-au luat de cel mai pueril ... (vezi toată discuția)
Cum anulez o amenda nepurtare masca data de instanta, inca neplatita doru777 doru777 Buna ziua. Am fost amendat si in instanta s-a mentinut amenda, data de jandarmerie pentru nepurtarea corespunzatoare a mastii in spatii deschise, in noiembrie ... (vezi toată discuția)