avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! As dori sa stiu daca de obicei pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! As dori sa stiu daca de obicei pentru pedepse pana ...

Buna ziua! As dori sa stiu daca de obicei pentru pedepse pana in 3 ani, fara antecedente, se da cu suspendare, au fost cazuri de executare cu pedepse pana in 3 ani si fara antecedente? Sunt cercetat pentru trafic de droguri de risc, pe legea veche, nu este fapta continuata, cantitatea este relativ mica (30 grame) , unica intrebare este daca eu am fugit in seara depistarii si m am oprit dupa vreo 50 de metri se pune ca sustragere de la urmarirea penala, si in consecinta nu se poate aplica suspendarea sau nu are treaba?
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 07:37, 22 Septembrie 2023
Bună ziua! Până nu vedeți ce e la dosar, este prematur să vi se ofere un raspuns, fie el și general. Cantitatea de droguri nu este chiar atât de mică așa cum credeți dumneavoastră. În plus, dacă sunteți cercetat pentru trafic de droguri, asta înseamnă că ați vândut sau ați încercat să vindeți droguri. Faptul că ați fugit la momentul depistării, nu ar trebui interpretat ca sustragere de la urmărirea penală. Aveți nevoie de un avocat cu experiență în materie penală. După ce va studia doasarul va putea să vă dea sfaturi clare in funcție de probele existente. Nu vă documentați singur pe net pentru că aceste răspunsuri pe care credeți să le veți obține căutând. s-ar putea să vă facă mai mult rău . Cu privire la pedeapsă ( cu executare sau suspendare) să știți că există soluții date de instanțe în ambele direcții. Soluția depinde de o multitudine de factori ( legali și personali). Nu mai încercați să ghiciți de acum ce soluție va da instanța, pentru că nimeni vă poate da acest răspuns. Un avocat bun va ști să folosească toate prevederile legale incidente în situația dumneavoastră și aveți o șansă la o suspendare.
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
adrian@13, utilizator
Sunt constient de faptul ca nu pot prezice o eventuala pedeapsa. Am avocat platit si dosarul este in faza de judecata, ce i la dosar este ce v am scris si aici, sunt acuzat ca am avut o intentie. Legat de suspendare sau executare la o pedeapsa mai mica de 3 ani ma raportam strict la experienta voastra in domeniul avocaturii, si la faptul ca am stat in arest preventiv 8 luni de zile, la fel legat si de faptul ca am fugit atunci, voiam sa stiu daca ati mai avut cazuri similare si cum s a comportat un judecator in fata acestei situatii. Va multumesc oricum pentru raspunsul prompt.
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
Deiniel30, utilizator
Bună dimineața! Un răspuns strict teoretic: dacă nu aveți antecedente penale, ati uzat de procedura recunoașterii, aveți niște caracterizări bune la dosar privind persoana dumneavoastră, există șanse să fiți condamnat la o pedeapsă cu supendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic droguri mare risc - recunoastere, posibilitate aplicare pedeapsa cu suspendare Mariana55555 Mariana55555 Buna ziua, As avea si eu nevoie de un sfat. O persoana in arest preventiv 29 de zile, cu acuzatia de trafic de droguri de mare risc,careia i s-a aplicat art ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri nasotescu nasotescu buna ziua alex este numele meu, am si eu o intrebare f serioasa si astept un rasp cat mai curand daca se poate. Aam ajuns la politia dccot pentru ca mi sa ... (vezi toată discuția)
Acuzat de trafic de droguri Ralucad1 Ralucad1 Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu o informatie, sunt intr-o situatie disperata. Prietenul meu este arestat preventiv pt 29 de zile si este acuzat ed trafic ... (vezi toată discuția)