Buna seara, am o mica problema, eu mi-am comandat un card omv , la începutul luni eu pun o suma de bani pe card ( plata in avans) pretul a cat crezi ca o sa platesti luna aceea, iar la finalul luni omv iti face o factura , eu cum înregistrez aceasta in contabilitate ? Eu fac o plata dar ei imi fac factura dupa 1 luna de la plata , si nu imi fac nici factura proforma, o înregistrez normal chiar daca nu este facuta la timpul plății? As păstra ca dovada platii bonurile, dar ele nu sunt fiscale, sunt doar niste bonuri ca o Înștiințare de plata cat ai platit
Menționez ca e vorba de un pfa
Factura proforma
eugen2002
buna ziua,
ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu emiterea,continutul,inregistrarea respectiv plata unei facturi proforme?exista conditii speciale ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.