avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mi-am comandat un card omv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mi-am comandat un card omv

Buna seara, am o mica problema, eu mi-am comandat un card omv , la începutul luni eu pun o suma de bani pe card ( plata in avans) pretul a cat crezi ca o sa platesti luna aceea, iar la finalul luni omv iti face o factura , eu cum înregistrez aceasta in contabilitate ? Eu fac o plata dar ei imi fac factura dupa 1 luna de la plata , si nu imi fac nici factura proforma, o înregistrez normal chiar daca nu este facuta la timpul plății? As păstra ca dovada platii bonurile, dar ele nu sunt fiscale, sunt doar niste bonuri ca o Înștiințare de plata cat ai platit
Menționez ca e vorba de un pfa
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare plati pentru un card omv eduard56463 eduard56463 Buna seara, am o mica problema, eu mi-am comandat un card omv , la începutul luni eu pun o suma de bani pe card ( plata in avans) pretul a cat crezi ca o sa ... (vezi toată discuția)
Factura proforma eugen2002 eugen2002 buna ziua, ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu emiterea,continutul,inregistrarea respectiv plata unei facturi proforme?exista conditii speciale ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , am plătit avansul pentru miniexcavator, care în ... AlexaB123 AlexaB123 Bună ziua , am plătit avansul pentru miniexcavator, care în momentul un care mi s-a emis factura proforma oferta era de 4100+tva , fără mențiunea ca ... (vezi toată discuția)