avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am SRL medical cu cod CAEN 8622, dar cu cifra de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am SRL medical cu cod CAEN 8622, dar cu cifra de afaceri sub 60000€

Buna ziua. Am SRL medical cu cod CAEN 8622, dar cu cifra de afaceri sub 60000 de euro. Din cate am inteles, voi plati impozit de 3% in loc de 1% doar pe baza codului CAEN, iar marea majoritate cu sub 60000 vor plati 1%. Pot da statul in judecata pentru discriminare?
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: atticusfortezza , utilizator 21:31, 24 Septembrie 2023
Da, puteti. Dar veti pierde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor de tva sau nu? rodia rodia Un srl care are caen 8622-activitati de asistenta medicala specializata daca a depasit 35000 euro devine platitor de tva?Eu stiu ca activitatile medicale ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8622 - cmi sau srl pt impozitul de 3% micro sanda2902 sanda2902 Buna ziua. Am un CMI - cabinet medical individual, cod CAEN 8622. Va rog sa imi spuneti, pt a trece la impozitul micro de 3% , trebuie sa schimb actele la Anaf ... (vezi toată discuția)
Tva activitati medicale venezia venezia Buna ziua, Am achizitionat echipamente medicale in valoare de aprox. 900.000 RON + TVA, pe o firma platitoare de TVA (SRL), cu cod CAEN 8622, ... (vezi toată discuția)