avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde se depune plângerea penală împotriva ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde se depune plângerea penală împotriva angajarorui pentru ...

Unde se depune plângerea penală împotriva angajarorui pentru nerespectarea hotărârii judecatoresti litigii de munca?
procesul s_a judecat la Tribunal Pitești,eu având domiciliul în Stefanesti Arges,iar sediul societății este in Oradea
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 21 Septembrie 2023
Competenta teritoriala a organului de urmarire penala este determinata de (in aceasta ordine):
a) locul unde a fost savarsita infractiunea;
b) locul unde a fost prins faptuitorul;
c) locul unde locuieste faptuitorul;
d) locul unde locuieste persoana vatamata.

Prin urmare, va adresati Parchetului au la organelor de poliţie de unde domiciliati , fie de unde are sediu angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceeasi pb! manuel26 manuel26 BUNA ZIUA!AM CAM ACEEASI PROBLEMA CA SI RAZVANDICU...VREAU SA INCEP UN PROCES PENAL PT FALS SI UZ DE FALS,FOSTUL ANGAJATOR SI MI A MODIFICAT UN INSCRIS CARE NU ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala - plangere penala lara12 lara12 am înțeles că pot depune plângerea penală la procuratura, poliția din zona unde am domiciliul, chiar dacă cel pe care îl reclam și faptele ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala plangere penala marik0 marik0 Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate introduce o plangere penala la parchetul in circumscriptia caruia isi are domiciliul persoana vatamata. Adica, ... (vezi toată discuția)