avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am trimis cuiva un colet un telefon în valoare de 200 ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am trimis cuiva un colet un telefon în valoare de 200 lei ...

Am trimis cuiva un colet un telefon în valoare de 200 lei și îmi zice ca nu a fost acasă ca a fost la servici problema este ca vreau sa fac o sesizare ceva în jud Tulcea sau sa fie sancționați astfel de oameni unde as putea sa ma adresez
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:35, 22 Septembrie 2023
Nu aveți cui să vă adresați, nu există sancțiuni pentru neseriozitatea cumpărătorilor de pe platformele de vânzări.
Pe viitor, vindeti cu banii pe cont, nu mai trimteti ramburs.
Asa o sa fac este prima teapa de acest gen
Dar dacă e sa îmi refuz propriul meu colet de la fan curier pur și simplu sa nu-l iau ca să plătesc tur-retur deoarece este o suma destul de mare și nu face coletul cat trebuie sa plătesc se întâmplă ceva ?

Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2023
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
adica daca tot ati luat teapa, de ce sa nu dati si dvs?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la un timp am întâlnit tot felul de glumeți pe siturile ... POMPILLIA POMPILLIA De la un timp am întâlnit tot felul de glumeți pe siturile de vânzări gen OLX, Publi24, etc, care comandă produse, spun că e o comandă fermă cu ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Colet neridicat John07 John07 Ma poate ajuta cineva cu un sfat, Am pus un colet cu plata ramburs plus transport la destinatie coletul nu a fost ridicat si curieratul mi-a returnat coletul, ... (vezi toată discuția)