avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Intampin o problema si as dori niste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Intampin o problema si as dori niste sfaturi. Locuiesc ...

Buna seara. Intampin o problema si as dori niste sfaturi. Locuiesc la bloc si la parter este un magazin detinut de catre un domn. Dansul are niste bancute amplasate in fata magazinului si a blocului pe care mai stau vecinii si oameni care mai trec pe strada. Problema este ca de ceva timp, dansul , cu masina lui , a accidentat o alta masina parcata pe strada si persoana a carei masina a fost accidentata a aflat cine a fost din spusele vecinilor. Revoltat ca de ce a fost parat, dansul a cui e magazinul s-a luat de mine ca de ce eu l-am parat, ca sunt papagal si m-a amenintat de fata cu sotia lui ca daca ma prinde in zona unde are el amplasate bancutele ma va lua la bataie. Faza este ca eu nu am fost acolo cand dansul a facut accidentul, nici nu am stiut cand si ce s a întâmplat pana sa imi spuna el. Dansul ori ma confunda cu cineva, ori nu are de cine sa se lege , pentru ca eu i am spus ca eu nu stiu ce s a intamplat ca eu nu am fost acolo dar el tot o tine pe a lui. Cand l am intrebat ca de unde e el sigur ca eu l am parat el a dat o in balbaiala si a spus asa : pai poate nu tu ai fost, poate baietii cu care mai stai pe la bloc au fost si au dat vina pe tine. Si l am intrebat ca de ce ma acuza pe mine si ma ameninta atunci? Mi a spus ca pe el nu il intereseaza si ca el vrea sa vada daca cumva eu mai stau prin zona unde are el bancutele ca o sa imi arate el mie. Bancutele cum am spus , sunt in fata blocului si chiar daca vreau sau nu, nu pot evita zona. Si de ce sa evit zona daca eu nu stiu despre ce este vorba, nu am vazut cand si ce s a intamplat, dansul la nervi s a luat de mine. Personal mie nu imi convine sa fiu amenintat si luat la rost pe nedrept pe simplul fapt ca cineva l-a parat pe dansul si ca sa se razbune , el imi interzice sa stau acolo unde are el bancutele. Va rog frumos sa ma sfatuiti ce as putea sa fac in cazul asta? Nu mi se pare normal sa fiu amenintat pe nedrept si sa mi se interzica sa stau prin zona in care eu locuiesc. Mulțumesc si astept raspunsurile voastre . O seara plăcută
Cel mai recent răspuns: AnonimNou1 , utilizator 07:01, 22 Septembrie 2023
Astea sunt doar niște mahalagisme , dacă într-adevăr ar fi accidentat mașina cuiva proprietarul ar fi cel îndreptățit să-l reclame și sa cheme poliția rutieră pentru probe și PV , și indiferent cine i-ar fi adus la cunoștință acest lucru a făcut ceva normal și cetățenesc iar corect este ca fiecare sa plătească pentru faptele sale și nu sa se ascundă în spatele altora . Nu aveți decât să-l notificati pe acest "domn" ca îl veți acționa în instanță pentru hărțuire și acuzații false , poate așa o sa se potolească .
Mulțumesc pentru răspuns. Dansul are cumparate mai multe proprietăți in bloc, cel mai probabil nu vrea sa isi strice imaginea de om de afaceri.

Etsy123 a scris:

Astea sunt doar niște mahalagisme , dacă într-adevăr ar fi accidentat mașina cuiva proprietarul ar fi cel îndreptățit să-l reclame și sa cheme poliția rutieră pentru probe și PV , și indiferent cine i-ar fi adus la cunoștință acest lucru a făcut ceva normal și cetățenesc iar corect este ca fiecare sa plătească pentru faptele sale și nu sa se ascundă în spatele altora . Nu aveți decât să-l notificati pe acest "domn" ca îl veți acționa în instanță pentru hărțuire și acuzații false , poate așa o sa se potolească .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini recalcitranți, hărțuire, jigniri AlinaO1495 AlinaO1495 Bună ziua, Relatând următoarea întâmplare, aș avea nevoie de niște sfaturi. Locuiesc la bloc, suntem 28 apartamente printre care în decursul a ... (vezi toată discuția)
Bancuta de la scara blocului in ce conditii poate fi desfiintata? holyshit1128 holyshit1128 Buna ziua, Pe bancuta amplasata langa scara blocului se strang foarte multi tineri in fiecare seara, tineri care consuma alcool, mananca seminte si fac foarte ... (vezi toată discuția)
Contestare pv amenda dupa un accident culpa comuna RobyP RobyP Buna ziua, In data de 15.09.2015 am patit un accident cu victima. Concret eu am dat cu masina in spate si un batran a traversat strada fara sa se asigure si ... (vezi toată discuția)