avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua ,in perioada 2002-2006 am lucrat ca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua ,in perioada 2002-2006 am lucrat ca magaziner la CFR ...

buna ziua ,in perioada 2002-2006 am lucrat ca magaziner la CFR MESAGERIE SA,firma cara sa desfiintat in 2006,as dori sa stiu unde se afla arhiva si de unde putem sa scoatem adeverinte cu sporurile aferente pt dosarul de pensie .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:48, 22 Septembrie 2023
Incercati sa luati legatura cu Euro Insol SPRL fostul lichidator al CFR Mesagerie.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru recalcularea pensiilor de unde se obțin adeverințe dacă ... aser aser Pentru Recalcularea pensiilor de unde se obțin adeverințe dacă unitatea în care am lucrat nu mai există ? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Adeverinta cu grupa de munca, ore de noapte si vechime. nandor123 nandor123 Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema: Am nevoie de adeverinte care sa contina vechimea in munca, ore de noapte, grupa de munca... ... (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)