avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru Recalcularea pensiilor de unde se obțin ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru Recalcularea pensiilor de unde se obțin adeverințe dacă ...

Pentru Recalcularea pensiilor de unde se obțin adeverințe dacă unitatea în care am lucrat nu mai există ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 13 Decembrie 2023
De la deținătorii de arhivă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Despre intreprindere este vorba?
Un institut de cercetări desfiintat acum vreo 10 ani

Cornel Vasile a scris:

Despre intreprindere este vorba?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum se numeste ? Credeti ca noi stim unde ati lucrat dvs , daca nu dati toate detaliile? .. ..poate gasim o idee despre arhiva acelui institut..
SCUZE Am lucrat la INSTITUTUL NATIONAL AL LEMNULUI ,INL

Cornel Vasile a scris:

Cum se numeste ? Credeti ca noi stim unde ati lucrat dvs , daca nu dati toate detaliile? .. ..poate gasim o idee despre arhiva acelui institut..

Alte discuții în legătură

Adeverinta cu grupa de munca, ore de noapte si vechime. nandor123 nandor123 Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema: Am nevoie de adeverinte care sa contina vechimea in munca, ore de noapte, grupa de munca... ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Buna ziua ,in perioada 2002-2006 am lucrat ca magaziner la cfr ... olga1968 olga1968 buna ziua ,in perioada 2002-2006 am lucrat ca magaziner la CFR MESAGERIE SA,firma cara sa desfiintat in 2006,as dori sa stiu unde se afla arhiva si de unde ... (vezi toată discuția)