avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Când apar la ANAF cu 3 luni lucrate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Când apar la ANAF cu 3 luni lucrate

Bună ziua!
Sunt angajat de pe data de 1 iunie 2023 și încasez salariul pe data de 25 a lunii, pentru luna anterioară, asta înseamnă că pe data de 25 septembrie voi încasa al treilea salariu.
De când voi figura în evidențele ANAF cu 3 luni lucrate?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:55, 8 Decembrie 2024
de la 1 iunie 2023. Nu are relevanta data platii salariului.
Vă mulțumesc pentru răspuns, dar cred că nu am formulat eu bine.
Ca să înțelegeți despre ce e vorba, mă interesează pentru contractarea unui credit bancar. Întrebarea mea e de când voi apărea cu cele 3 luni vechime știind că raportarea la ANAF se face pentru luna anterioară până la data de 25? Ce nu înțeleg e dacă se referă la raportarea încasării efective sau raportarea lunii pentru care se face plata.
Vă mulțumesc!
De la 01.06.2023, trebuie sa apareti la ANAF cu venituri ..cred ca august va apare din momentul transmiterii declaratiei D112.
Cnd figurez la anaf cu 3 luni lucrate ca pe data de 16 devembrie incasez al 4 salar
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2024
Tanasa denis ionut, utilizator
Inseamna ca, fie nu au actualizat datele cei de la ANAF, fie angajatorul nu a depus D112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii platite de angajator la anaf serbanc serbanc Buna ziua angajatorul meu are intarzieri de plata la anaf,cand am intrebat la anaf despre situatia mea ca angajat a spus ca nu figurez cu venituri pe ultimele ... (vezi toată discuția)
Inregistrare venit din salariu la anaf angajatinromania angajatinromania In cat timp dupa ce primesc salariul apare venitul inregistrat la ANAF? (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa intru in concediu prenatal incepand cu luna ... Popaflorinapopa Popaflorinapopa Buna ziua, doresc sa intru in concediu prenatal incepand cu luna decembrie. In ultimul an am avut 6 luni lucrate, la doi angajatori diferiti. La primul ... (vezi toată discuția)