Buna ziua angajatorul meu are intarzieri de plata la anaf,cand am intrebat la anaf despre situatia mea ca angajat a spus ca nu figurez cu venituri pe ultimele 3 luni,spuneti-mi va rog daca angajatorul nu a platit la timp contributiile si cartea de munca le poate plati acum ?Angajatorul mi-a spus ca plateste in rate si ca v-a termina pana la sfarsitul anului.Datoriile lui si plata contributiilor si cartea de munca le plateste la comun sau cum se procedeaza?Mentionez faptul ca primesc stimulent de insertie si nu as vrea sa il pierd din cauza ca nu a platit la timp angajatorul.Spuneti-mi ce ma sfatuiti in situatia aceasta.Multumesc pentru timpul acordat,astept cu nerabdare raspunsul dv.
Am inteles dar nu are un termen in care trebuie sa plateasca cartea de munca si contributiile anagajatului?Eu daca am nevoie de servicii medicale sau un document de la Anaf trebuie sa astept sa plateasca angajatorul?
Icc
ancutica2220
Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt cadru didactic la Bacau. CIM este suspendat din 1 sept. 2012 pana in 31 august 2013 din motive personale. Am ... (vezi toată discuția)