avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cu desfasurarea activitatii numai la client
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cu desfasurarea activitatii numai la client

Buna ziua! Exista posibilitatea infiintarii unui PFA cu desfasurarea activitatii exclusiv la domiciliul clientului?
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:24, 23 Septembrie 2023
Nu se poate asa oricum. Trebuie strict detaliata activitate cu codul ei caen. Sunt coduri caen care nu au cum sa se desfășoare asa, azi la un client și mâine la altul pentru ca trebuie autorizări pentru spatiul unde se va desfășura acea activitate.
Activitatea este de make-up artist

george-neagu a scris:

Nu se poate asa oricum. Trebuie strict detaliata activitate cu codul ei caen. Sunt coduri caen care nu au cum sa se desfășoare asa, azi la un client și mâine la altul pentru ca trebuie autorizări pentru spatiul unde se va desfășura acea activitate.

Vreti sa spuneti cosmeticiana? E necesar un cabinet specializat, unde cerinta principala este igiena, avizata de DSP. Ceea ce domiciliul clientului nu poate asigura
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl pentru cosmetician didiuamalia didiuamalia Buna ziua, Am nevoie de un sfat profesional. Sunt cosmetician de profesie si doresc sa-mi infiintez firma sau pfa pentru desfasurarea activitatii la ... (vezi toată discuția)
Avize cabinet cosmetic viorel192 viorel192 Nu am inleles din raspunsurile la acest subiect daca in afara de avizul DSP,mai trebuie si de la PSI si Mediu. Va multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru pfa Dana_525 Dana_525 Este obligatoriu sa am o casa de marcat daca am PFA cu activitatea de make-up (machiaj) si ofer serviciile la domiciliul clientelor? (vezi toată discuția)