avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat pentru PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat pentru PFA

Este obligatoriu sa am o casa de marcat daca am PFA cu activitatea de make-up (machiaj) si ofer serviciile la domiciliul clientelor?
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 18:01, 8 August 2016
Da, va trebuie casa de marcat. Vedeti ce prevede codul caen al activitatii pfa pentru care sunteti autorizat, daca va permite sa desfasurati aceasta activitate si la domiciliul clientului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu desfasurarea activitatii numai la client Alexaaaaaaaaaaa Alexaaaaaaaaaaa Buna ziua! Exista posibilitatea infiintarii unui PFA cu desfasurarea activitatii exclusiv la domiciliul clientului? (vezi toată discuția)
Pfa traduceri Alexxa2 Alexxa2 Buna ziua. Doresc sa stiu daca pentru domeniul de activitate traduceri este nevoie de casa de marcat pentru a putea lucra atat cu persoane juridice cat si ... (vezi toată discuția)
Înființare pfa sau srl Adela211 Adela211 Eu și prietena mea dorim sa deschidem un salon manichiura și make up. Eu voi fi pe partea de manichiura și ea pe make up. Cum este mai convenabil PFa sau ... (vezi toată discuția)