avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vă salut. As avea si eu o problema in legătura cu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vă salut. As avea si eu o problema in legătura cu masina. Am ...

Vă salut. As avea si eu o problema in legătura cu masina. Am cumpărat un autoturism in ianuarie 2022 cu contract fiscal tot am băgat-o la impozit la mine de unde sunt iar acum câteva zile am fost sa o înmatriculez și cei de înmatriculări au spus ca nu o pot înmatricula deoarece de luna trecuta are un sechestru. Ce e de facut in situația prezenta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:20, 24 Septembrie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum adica ati cumparat in 2022 si ati fost acuma la înmatriculări?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! de curând am cumpărat o mașina un mercedez benz ... Manae98 Manae98 Salutare! De curând am cumpărat o mașina Un Mercedez Benz c200 , mi-a plăcut mașina așa ca am cumparat-o! Respectivul nu era proprietarul mașinii pe ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal la inmatricularea unui autoturism care nu a fost inscris pe rol eugenpn eugenpn Am cumparat din Germania si introdus in tara la mijlocul lui octombrie anul trecut un autoturism. Stiam ca nu o sa am nevoie de el decat 1-2 luni (stiam ca am ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto MihaiSar MihaiSar Salut, am cumparat o masina in dec. 2017 , am facut contract vanzare cumparare , am facut programare rar online si aceasta era in februarie 2018. Am decis sa ... (vezi toată discuția)