avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Dacă am închiriat un loc de parcare în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Dacă am închiriat un loc de parcare în ansamblu ...

Buna seara! Dacă am închiriat un loc de parcare în ansamblu rezidențial timp de 5 ani și acum dezvoltatorul l a închiriat alțui proprietar fără sa ne notifice, e ok? Nu aveam noi dreptul sa fim întrebați dacă vrem sa l pastram? Contractele slde închiriere sunt expirate de 6 zile, dar nu am fost notificați în nici un mod. Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2023
Nicoletanca, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:49, 24 Septembrie 2023
Depinde de modul.in care erau redactate contractele respective dacă exista o astfel de clauza etc.In principiu nu era obligat sa va notifice ,este obligația dvs sa achitați,o astfel de obligație de notificare nu exista nici în contractele cu ADPuri pt parcări..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar un loc de parcare in subteran Mircea Zgardau Mircea Zgardau Buna ziua. Am cumparat recent un apartament intr-un bloc ce are prevzut spatiu de parcari subterane la demisol. Dezvoltatorul este obligat sau nu sa puna la ... (vezi toată discuția)
Drept de folosinta parcare DanaLarisaM DanaLarisaM Buna ziua, In anul 2008 am achizitionat un apartament in cadrul unui ansamblu rezidential. La acea data erau epuizate toate locurile de parcare supraterane, ... (vezi toată discuția)
Pot evacua o firma in insolventa din apartamentul meu daca i-a expirat contractul de inchiriere ? VLADTANASIE VLADTANASIE Buna ziua, Am un apartament inchiriat unei firme care a intrat in insolventa la ceva timp dupa inchirierea apartamentului. Contractul a expirat la sf. lunii ... (vezi toată discuția)