avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Detin o balta de pescuit in concesionare de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Detin o balta de pescuit in concesionare de la primaria ...

Buna ziua.
Detin o balta de pescuit in concesionare de la primaria locala, pe 49 ani, de 9 ha, alimentata cu apa de la Dumnezeu.Anul trecut datorita secetei mi-a murit si au disparut doua specii de peste, peste 2000 kg .Anul acesta a scazut si a ramas fara apa mai mult de jumatate, e pamantul gol.Redeventa si penalitatiile cresc,.ce ma invatati, Referitor la forta majora si cazul fortuit?
Cel mai recent răspuns: Cosmin9825 , utilizator 15:37, 20 Aprilie 2024
Salutare. Ce acte sunt necesare pentru concesionarea unei balti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum e cu pescuitul in perioada de prohibitie? klaus86 klaus86 Constituie infractiune: pescuitul electric, cu materii explozive ori cu substante narcotice; pescuitul reproducatorilor in timpul perioadei de ... (vezi toată discuția)
Ajutor alimente ue Ajax58 Ajax58 Cine poate primi ajutor in alimente de la UE ? (vezi toată discuția)
Cere pe fond funciar. ContSters118550 ContSters118550 am facut cerere la L. 18/91 prin care am solicitat intreaga suprafata de teren si locuinta , preluate de statul comunist abuziv, dar s-a constituit numai 10 ... (vezi toată discuția)