avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala de agresiune fizica facuta la Politie. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala de agresiune fizica facuta la Politie. S-a deschis ...

Plangere penala de agresiune fizica facuta la Politie. S-a deschis un dosar. Daca vreau sa aflu numarul de inregistrare al Dosarului la Parchet, pentru documentare, cui ma adresez: Politiei sau Parchetului, in scris sau verbal ?
Exista lege si articol in acest caz? Multumesc

Alte discuții în legătură

Plangere pentru agresiune. crush crush o prietena de-a a fost agresata de un vecin, atat verbal cat si fizic(o palma). a scos un certificat medico-legal, a facut plangere la politie, urmand sa se ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica cu intentie in timpul serviciului MAR2 MAR2 Va rog sa stiu daca dupa 10 zile de la data cand a avut loc agresiunea, documentele medicale solicitate de catre I.M.L. unitatii spitalicesti nu au ajuns ... (vezi toată discuția)
Client care ameninta! Elena2002 Elena2002 Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie: Am un bar in mediul rural si am probleme cu un client care a facut inchisoare. Datorita ... (vezi toată discuția)