Va rog sa stiu daca dupa 10 zile de la data cand a avut loc agresiunea, documentele medicale solicitate de catre I.M.L. unitatii spitalicesti nu au ajuns pentru a se analiza si eliberara catre victima certificatul medico-legal , ma pot prezenta la politie sa depun plangere si la care sectie . Specific ca am depus numai plangere la unitatea unde lucrez pentru ca am fost agresata fizic cu intentie de un coleg de serviciu in timpul orelor de lucru . Va multumesc .
multumesc frumos. daca m-a contactat deja de la sectia de politie cineva pentru o declaratie inseamna ca deja exista dosar si daca da ar putea agresorul sa depuna asa ceva , avand in vedere ca in birou nu ne aflam decat noi doua si nu am am avut martori la agresiunea fizica cu intentie. Mai inainte de aceasta a avut loc agresiunea verbala denigratoare de fata cu doi colegi . . Multumesc anticipat.
Este evident ca daca ati fost contactata de politie,la nivelul acesteia se afla inregistrata deja o plangere
Asumati-va responsabilitatea,dati curs citatiei/solicitarii politiei,ocazie cu care veti fi informat de obiectul plangeri si veti analiza strategia de aparare a intereselor dv
Este posibil ca sesizarea politiei sa fi fost facuta de catre firma in urma plangerii dvs. adresata unitatii. Ar trebui sa va interesati la firma, sub acest aspect, solicitand in scris sa vi se precizeze ce masuri s-au intreprins pana la data cand faceti solicitarea. Puteti solicita si o audienta la administrator, cu consemnare in registrul de audiente. Repet de fiecare data - in scris, cu consemnare.., etc., deoarece aceste documente pot fi utile ulterior in instanta.
In mod normal, angajatorul trebuia sa dispuna in urma sesizarii dvs., mai intai efectuarea unei anchete administrative, care sa stabileasca imprejurarile producerii agresiunii si sa ia masurile administrative (prevazute in ROI) care se impun. In urma rezultatelor anchetei interne, firma poate sesiza, dupa caz si politia.