avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune fizica cu intentie in timpul serviciului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune fizica cu intentie in timpul serviciului

Va rog sa stiu daca dupa 10 zile de la data cand a avut loc agresiunea, documentele medicale solicitate de catre I.M.L. unitatii spitalicesti nu au ajuns pentru a se analiza si eliberara catre victima certificatul medico-legal , ma pot prezenta la politie sa depun plangere si la care sectie . Specific ca am depus numai plangere la unitatea unde lucrez pentru ca am fost agresata fizic cu intentie de un coleg de serviciu in timpul orelor de lucru . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 14:24, 25 Noiembrie 2013
Actul de sesizare trebuie sa fie depus in termen de doua luni de la data la care persoana care a suferit un prejudiciu a cunoscut sau a putut cunoaste identitatea faptuitorului.

În consecinţă, dacă plângerea prealabilă pentru fapta de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor prevăzută în art. 246 C. pen. a fost introdusă cu nerespectarea dispoziţiilor art. 284 C. proc. pen., după expirarea termenului de 2 luni prevăzut în aceste dispoziţii, este incident cazul care împiedică punerea în mişcare sau exercitarea acţiunii penale prevăzut în art. 10 alin. (1) lit. f) C. proc. pen., referitor la lipsa plângerii prealabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model plangere prealabila pentru art 180-ingrijiri medicale 14-15 zile elena_yoz88 elena_yoz88 va rog ajutati ma cu realizarea unei plangeri prealabile!am fost la politie insa mi s a spus ca trebuie sa o fac eu acasa!!!va implor!!! (vezi toată discuția)
Plangere prealabila NELUL NELUL Care este perioda de timp in care pot depune plangere penala de la intamplare? (vezi toată discuția)
Termen plangere penala sindicalistul sindicalistul pote depune plangeri penale pentru infractiunea de Fals - art 289 si 292 CP si infractiunea de Abuz in serviciu art 246 CP DUPA perioada chiar daca a trecut ... (vezi toată discuția)